Ideálny vianočný darček

Originál BUFF ® je multifunkčná bezšvová šatka vyrobená z polyesterového mikrovlákna. Tento materiál ho predurčuje na využitie pri rôznych športových aktivitách, ale aj na bežné nosenie. BUFF ® si jednoducho zamilujete pre jeho všestranné použitie, atraktívny dizajn, jemnosť, priedušnosť, ľahkosť a schopnosť rýchlo vyschnúť.

Čo iné alebo lepšieho prináša BUFF ®, keď je drahšia ako konkurencia a prečo zvoliť práve túto značku a nie lacnejšiu kópiu?“

Veľmi dôležitá je zdravotná nezávadnosť výrobku. Farebný vzoršatke sa počas výrobného procesu nanáša na základný polyesterový materiál tepelnú sublimáciou. Kvalita použitých farieb je dôležitá z niekoľkých dôvodov stálofarebnosť pri styku s pokožkou (i spotenú) a stálosť farieb pri dlhodobom užívaní. Lacnejšie nekvalitné farby môžu ohrozovať zdravie užívateľa difúznym prienikom cez pokožku do tela. Nerobme si ilúzie, že keď to nevidíme, tak sa to nedeje

Multifunkčné šatky BUFF ® jediné multifunkčné šatky, testované na zdravotnú nezávadnosť pri priamom styku s pokožkou.

 

 

 

 

Novinka:

Thermonet Buff

Bezšvová multifunkčná šatka určená do chladného počasia, ktorá je štyrykrát teplejšia než klasické mikrovlákno, z ktorého je vyrobená šatka Original Buff®. ThermoNet Buff® je určený pre aktívnych ľudí, ktorí potrebujú dostatočnú tepelnú ochranu v chladnom počastí počas rôznych outdoorových športoch ako sú beh, turistika, lyžovanie, bežkovanie, cyklistika či jazda na motorke.

  • poskytuje výbornú priedušnosť a odvod vlhkosti
  • extrémne ľahká a odolná

Materiál: 100% Polyester (vlákno Thermonet bolo vyvinuté v spolupráci s firmou Primaloft)

 

 

 

 

 

 

 

PPolar Buff® je zimnou verziou modelu Original Buff®.

Skonštruovaný je zošitím teplej vrstvy z materiálu Polartec® Classic 100TM a pôvodnej šatky Original Buff® v tvare tunela. Tubusový tvar modelu Polar Buff® umožňuje multifunkčnosť, takže umožňuje vytvárať všetky kombinácie nosenia, podobne ako jeho letná verzia Original Buff®. Je špeciálne určený na zimu, kedy je potrebná vyššia ochrana pred vetrom a chladným počasím.